10 Eylül 2017 Pazar

duvara katlanan yatak

DUVARA KATLANAN YATAK
Sipariş:o53o 231 2799
En kaliteli emniyetli garantili mekanizmalı duvara katlanan yatak satın al mak için biziz güvenle arayabilirsiniz.En yeni duvara katlanan hareketli yatak modelleri sayfalarımızda.
Katlanır yatak montajı bizden adrese teslim.
ÇOK KOLAY AÇILAN KULLANIŞLI VE EMNİYETLİ KATLANIR YATAKLARIMIZ MDF'DİR.Dikkat,kesinlikle sunta yatak almayınız kısa sürede çatlama,kırılma ve montaj bölümleri ile mekanizma bağlantı noktalarında arızalar meydana gelir.

DUVARA KATLANAN YATAK SATAN YERLER
İstanbul anadolu yakası ümraniyede duvara katlanan yatak satan yerler saışı yapanlar arasında tüm Türkiye illerine satış yapıyoruz.Küçük mekanlar için ideal duvara gizli gömme yatak imalatı yapan firmalar ihtiyacınızda sizlerin hizmetinizdeyiz.
Duvara  gömme Gizlenmiş çift kişilik veya tek kişilik dikey açılır yatak satışı yanında aynı zaman da en uygun fiyatlara her tür modüler mobilya ve vitrin,kitaplık,sürgülü dolap,ray dolap yapan yerler arasındayız.

En kaliteli malzeme ve son derece emniyetli mekanizma ile hareketli duvara katlanan yatakları staışı ve imalatı yapıyoruz.

Elbise dolaplı hareketli duvar yatağı videomuz.
DUVARA KATLANA YATAK MODELLERİ
Lake Beyaz Renkli Duvara Katlanan Yatak Modeli .
DUVARA KATLANAN YATAK SATAN MAĞAZALAR
Kadıköy,Ümraniye,Kartal,Beşiktaş,Teşvikiye,Şişli,Bakırköy adreslerine kapıya teslim katlanan yatak satan yerler arasındayız.

Duvara katlanan yatak video 2018 yeni.
DUVARA KATLANAN YATAK İMALATÇILARI İÇİNDE İSTANBULDAYIZ.
Toptan duvara katlanır yatak imalatı yapan firmalar arasında yılların tecrübesi ile sizlere her tür modüler mobilya üretimi yapıyoruz.

3 yorum:

  1. Duvara katlanır yatak siparişleriniz kısa zamanda teslim edilir.En uygun Katlanan Yatak Fiyatları ile hizmetinizdeyiz.

    YanıtlaSil
  2. 300 400 tl aralığında böyle yatak arıyorum

    YanıtlaSil
  3. En uygun fiyatlara yataklar.

    YanıtlaSil

hareketli duvar yataklari fiyatlari 2020

HAREKETLİ DUVAR YATAKLARI FİYATLARI 2020  Telefon : 0216  632 18 58 Ölçüye göre özel tasarım hareketli duvar yatakları en uygun fiyatları ...